Hirdetés

Régóta várt esztétikai változással jöhetnek az idei iPhone-ok



|

Ha hihetünk a kiszivárgott képeknek, az idei iPhone generáció már maga mögött hagyja a hatalmas szigetet.

Hirdetés

Az Apple az iPhone X-zel vezette be az arcfelismerő védelmet és hagyta maga mögött (egy időre) az ujjlenyomat-olvasást. Az a telefon idén már 4 éves, a FaceID szigete viszont azóta sem változott, maximum a feldolgozás lett egy kicsit gyorsabb.

Ugyan minden évben előkerül, korábban sosem volt ennyire téma a külső megreformálása, ami már tényleg nagyon aktuális, hiszen a konkurencia évek óta esztétikusabb megoldásokkal dolgozik.

Hirdetés

A nemrégiben napvilágot látott képek alapján az iPhone 13 végre változtat az elődök megjelenésén és közel 50% kisebb FaceID szigetet kap majd. Ez a tervezési fejlesztéseken túl annak is köszönhető, hogy az arcfelismeréshez szükséges chipek kisebbek lesznek az idei telefonokban.

A híresztelések továbbá nagyobb kameraszigetről is szólnak, amivel az Apple végre tényleg utol szeretné érni számokban is a vetélytársakat. A tavaly bevezetett design marad, viszont a telefonok vastagabbak lesznek és ha minden igaz, a két Pro modell idén végre 120Hz-es AMOLED kijelzővel lesz majd kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.