Hirdetés

Rejtély, hogy lesz-e 5G a Galaxy S10-ben



|

Az már biztos, hogy nem ez lesz a Samsung első 5G-s okostelefonja, az viszont nem egyértelmű, hogy ez mit jelent...

Hirdetés

A szakértők alapvetően elégedetlenek a Galaxy S9-es készülékek piaci szereplésével, ugyanakkor a Samsung újra és újra azt állítja, hogy a zászlóshajók népszerűbbek a tavalyi modelleknél. Ennek ellenére mindenki a Galaxy S10-et várja, és azt, hogy az nagy újdonságokat hozzon magával. 

Hirdetés

A Galaxy S10 egyik érdekessége lehet az 5G-s kapcsolat. DJ Koh, a Samsung mobilos divíziójának vezére maga árulkodott a témában, de sajnos nem egyértelmű, hogy lesz-e 5G a készülékben. 

DJ Koh ugyanis megerősítette, hogy nem a Galaxy S10 lesz a Samsung első 5G-s okostelefonja. Arról viszont nem beszélt, hogy ez konkrétan mit jelent. 

Elképzelhető, hogy a Galaxy S10 5G-s lesz, azonban már a bemutatója előtt kiad más 5G-s készülékeket a Samsung. Az is lehet viszont, hogy csak a Galaxy S10 után jön 5G-s Samsung modell. 

Mivel az 5G még 1-2 évig erősen prémium jellemző lesz, ezért van rá esély, hogy a Samsung év elején érkező összehajtható mobilja már 5G-képes lesz (és ez lesz az első 5G-s Samsung), ahogyan a Galaxy S10 is. Ellenkező esetben valószínűleg a Galaxy Note 10-ig kell várni a funkcióra. Mivel Dél-Koreában már márciusban indulnak az 5G-s akciók, ezért valószínűbb az első forgatókönyv. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.