Hirdetés

Rejtélyes hiba kínozza egyes iPhone X modellek kameráját



|

Többen repedésekre lettek figyelmesek az iPhone X kameráját védő üvegen. A javítás nagyon drága.

Hirdetés

Az Apple fórumán január óta található egy téma, amelyben a panaszok száma egyre csak növekszik. A jelek szerint egyes Apple iPhone X modelleken a hátsó kamerákat védő üveg hajlamos csak úgy magától megrepedni. 

Hirdetés

Természetesen elsőre mindenki azt gondolná, hogy az érintettek elejtették az okostelefont: ilyenkor ugyanis az üveg könnyen sérülhet. Azonban a felhasználók ragaszkodnak hozzá, hogy soha, egyetlen egyszer sem ejtették el az iPhone X-et. 

Az Apple AppleCare+ mellett 99 dollárért cseréli a védőüveget, míg garancián kívül 549 dollárért végzi el a javítást a beszámolók szerint. 

Mi okozhatja a kellemetlenséget? Egyesek szerint a hőmérséklet. Az Apple útmutatója szerint az iPhone X használat közben 0 és 35 Celsius-fok között kell legyen, inaktív állapotban pedig -20 és 45 Celsius-fok között marad sértetlen. Voltak azonban, akik ennél hidegebb időben is használták, problémák nélkül.

Egy másik felhasználó szerint anyaghibáról van szó. Bármi is az igazság, az Apple egyelőre hallgat. Ez nagy gond, és most mindenki átláthatóságot követel. Főleg azért, mert nemrég kiderült: az Apple az iPhone 6 és 6 Plus megjelenése előtt is tudta már, hogy mindkét modell hajlamos elhajolni; illetve a "Touch Disease" kijelzőhibát is elkerülhették volna, ha akarják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.