Hirdetés

Reklámmentes PC World egy éven keresztül



|

Tudtad, hogy a PC World magazin olvasói reklámok nélkül böngészhetik online felületünket? Előfizetői akciónk keretében ráadásul megannyi ajándékkal gazdagodhatsz.

Hirdetés

Nem titok, hogy egy ingyenes online felület legfőbb bevételét a hirdetések adják, amelyek fabatkát sem érnek olvasók nélkül. Mikor meglátogatod az oldalunkat, a szerkesztőségünket támogatod, segítesz minket abban, hogy fizessük újságíróinkat, programozóinkat és mindenkit aki a site körül tevékenykedik. Könyvelők, ügyfélszolgálatosok, rendszergazdák és még hosszasan sorolhatnánk azon munkaköröket, akikre mind szükség van. Fontosak a hirdetések, hiszen nélkülük egy ingyenes weboldal halálra van ítélve, pont emiatt kérünk, hogy egy prosperáló és hosszú életű pcworld.hu reményében engedélyezd oldalunkon a reklámok megjelenítését.

Hirdetés

Viszont más módon, például egy magazin megvásárlásával is támogathatsz bennünket, mi pedig cserébe ezen esetben nem jelenítünk meg hirdetéseket az adott hónapban számodra az online felületünkön. A funkció aktiválásához elegendő bejelentkezned abba a web4-es fiókba az oldal böngészéshez, amelyhez már egy aktív PC World Plus kulcsot hozzárendeltél, így tudjuk beazonosítani magazin olvasóként.

Ha egész évre fizetsz elő, akkor ráadásul 12 hónapon keresztül élvezheted a reklámmentességet, kevesebb mint havi 2000 forintért cserébe, ráadásul a PC World Pluson keresztül minden hónapban legalább egy teljes verziós szoftverhez, valamint a G Data és az ESET végpontvédelméhez is hozzájuthatsz. Sőt, év végi akciónk keretében az Office 365 szolgáltatáscsomagja és a Kaspersky legerősebb védelme is a tiéd lehet.

1 TB tárhely és további 12 ok a PC World előfizetés mellett

Miért éri meg PC World előfizetőnek lenni? Mutatunk több mint egy tucat okot, ha az 1 TB tárhely nem lenne önmagában elég meggyőző.

Mi így háláljuk meg a támogatást, és így adunk egy teljes szolgáltatáscsomagot patrónusaiknak. Tetszik az ajánlatunk? További részleteket a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.