Hirdetés

Rekordot döntött Chadwick Boseman utolsó tweetje



|

A napokban elhunyt színész fiókján megjelent üzenet lett minden idők legtöbb like-ot kapó posztja a Twitteren.

Hirdetés

Tegnap reggel érkezett a szomorú hír, miszerint 43 éves korában a sokak által a nagy sikerű Fekete Párduc főszereplőjeként ismert Chadwick Boseman elvesztette négy éve tartó küzdelmét a vastagbélrákkal. A színészt a szakma képviselői és a képregényfilmek rajongói egyaránt gyászolják, halálhíre mindenkit váratlanul ért.

Hirdetés

Twitteren is aktív volt, fiókja 1,9 millió követővel rendelkezik. Tegnap, itthoni idő szerint hajnali 4:11-kor került ki az utolsó poszt, melyben a fiók kezelője Boseman haláláról számolt be, és ezt azóta 3 millióan retweetelték, valamint 6,7 millióan like-olták. A korábbi csúcstartó Barack Obama 2017-es üzenete volt, ami 4,3 millió like-ig jutott. Retweeteket tekintve az ötödik helyen áll összesítettben, de bármelyiket behozhatja még a napokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.