Hirdetés

Remek előrendelési ajándék jár majd a Huawei P30-hoz



|

Új Watch GT okosórát ad majd ajándékba a Huawei a következő csúcsmobiljaihoz, a Pro verziót előrendelők pedig vezeték nélküli töltőt is kaphatnak.

Hirdetés

Több gyártóra is jellemző, hogy komoly előrendelési ajándékkal kedveskedik az új csúcskészülékeit megvásárlók számára. Ilyen a Huawei is, amely a P30 és a P30 Pro modellek március 26-i bemutatójára is készül némi meglepetéssel. 

Hirdetés

Bár ezeknek a vételára még nem szivárgott ki, a kínai gyártó értékes ajándékokat ad majd az előrendelőknek. A lengyel GSMManiak megtudta, hogy Lengyelországban már március 26-án előrendelhetővé válik a P30 és a P30 Pro, aki pedig előrendel, az egy új Huawei Watch GT okosórát kap ajándékba. Elvileg egy sportos és egy elegáns verziót mutat be a Huawei, apróbb változtatásokat eszközöltek a tavalyi Watch GT-n. A P30 Pro előrendelőinek pedig úgy néz ki, hogy egy Huawei CP60 vezeték nélküli töltő is jár az okosóra mellé. 

Azt nem tudni, hogy a promóció mely országokban lesz elérhető, de Európa nagy részében valószínűleg él majd a Huawei ajánlata. 

Ez egyébként sokkal kedvezőbbnek tűnik, mint a Samsungé, a Galaxy S10 modellekhez járó Galaxy Buds vételára ugyanis alacsonyabb (persze az is remek ajándék volt). Egyes régiókban persze nagyok voltak a különbségek, volt, ahol a Samsung okostévéket és okosórákat is adott az előrendelőknek. 

Az mindenesetre már most biztos, hogy a Huaweinek nem lesz könnyű dolga, ha megszorongatná a Samsungot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.