Hirdetés

Remek fotós trükköt tud az új Samsung Galaxy A8



|

Bár csak középkategóriás modell, az Exynos lapka képességeinek hála valós időben képes feldolgozni a HDR-fotókat.

Hirdetés

A 2018-as Samsung Galaxy A8 meglehetősen vonzó dizájnt kapott, hiszen annak ellenére, hogy középkategóriás, nagyon hasonlít a csúcsot jelentő Galaxy S8-ra. 

Hirdetés

Még jobb, hogy sok olyan funkciót tud, amire egyébként csak a jóval drágább zászlóshajók képesek. Ilyen például az, hogy valós időben képes feldolgozni a HDR-fotókat. 

A HDR-es képfeldolgozás egyáltalán nem jelent újdonságot az okostelefonokon, azonban mivel a processzort jelentősen megterheli a művelet, ezért leszámítva a legújabb zászlóshajókat, a legtöbb okostelefonon ez a folyamat közel sem volt azonnali. Főleg az olcsóbb eszközökön. 

A Samsung Exynos 7885-ös lapkája azonban van olyan erős, hogy észrevehető késedelem nélkül dolgozza fel a HDR-képeket. 

A Samsung éppen ezért alapértelmezésben automatikusra állította a HDR-kapcsolót, az előlapi és a hátlapi kameráknál is. Természetesen a beállításokban ez kikapcsolható. A hátlapi kamera 16 megapixeles lett, f/1.7-es rekeszértékkel, de sajnos továbbra is optikai képstabilizálás nélkül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.