Hirdetés

Remek szelfikamerát kaphat a Nokia 8



|

13 megapixeles szenzor kerül a HMD Global csúcsmodelljének az előlapjára.

Hirdetés

A Nokia 8 minden jel szerint augusztus 16-án mutatkozik be hivatalosan - ez lesz a HMD Global zászlóshajója, és igazából már minden kiszivárgott róla az elmúlt hetek során. 

Hirdetés

A Nokia 8 13 megapixeles dupla hátlapi kamerát kap Zeiss márkajelzéssel, a kijelző pedig 5,3 hüvelykes és 1440 x 2560-as felbontású lesz. 

A szelfikameráról eddig nem tudtunk semmit, de most végre kiderült, hogy a csúcsmodellre egy 13 megapixeles előlapi szenzor kerül. Bár ez önmagában még nem feltétlen garancia a tökéletességre, valószínűleg kiváló minőségű szelfik készítését és 4K-s videók felvételét teszi lehetővé. 

A hátlapi kamerapáros egy RGB-s és egy monokróm szenzorból áll. Mindennek a működését a Snapdragon 835-ös lapka, 4 GB RAM és 64 GB tárhely segíti. 

Az nem túl valószínű, hogy a készülék már Android O-val jelenne meg a piacon, de a rendszert tesztelik a Nokia 8-on, vagyis a frissítés rövid időn belül megérkezhet rá. A vételára a pletykák szerint mindössze 520 euró lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.