Hirdetés

Remekül bírja az ütéseket az iPhone 12



|

Itt egy újabb törésteszt az iPhone 12-ről: ez alapján az év legstrapabíróbb mobilja lett a Ceramic Shield elülső borítással rendelkező Apple okostelefon.

Hirdetés

A biztosításokkal foglalkozó Allstate nemrég egy kimerítő töréstesztet végzett az Apple iPhone 12 mobilján, és arra jutott, hogy ez az eddigi legstrapabíróbb okostelefon (leszámítva a kifejezetten ütésálló modelleket). Ennek ellenére nem szabad keményen bánni az iPhone 12-vel, mert bár egyes teszteken a 1,5-2 méterről való járdára csapódásokat is túléli néhányszor, azért közel sem lehetetlen csúnyán rommá törni. 

Hirdetés

A különböző töréstesztek fényt derítettek arra is, hogy sajnos az iPhone 12 mobilok hátlapja nem olyan ellenálló a becsapódásokkal szemben, mint a Ceramic Shield bevonatú előlap. 

A nagyon magas javítási költségek miatt a szakértők azt javasolják, hogy mindenki használjon valamilyen tokot, és óvatosan bánjon az iPhone 12 mobilokkal, pont úgy, mint mondjuk egy drága fényképezőgéppel. A teljes törésteszt a fentebb látható videóban nézhető meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.