Hirdetés

Rendhagyó csúcsmobilról árulkodott a Sony



|

Február 25-én debütálnak a Sony új Xperia készülékei, az XZ4 pedig rendhagyó, 21:9 képarányú kijelzőt kap majd.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy az MWC alkalmából nem csak a Samsung Galaxy S10 modellek, de a Xiaomi, az LG, a HMD Global csúcsmobiljai, a Samsung, a Huawei összehajtható eszközei, valamint a OnePlus és az LG 5G-s készülékei is jönnek. Bár a Huawei P30 szériára további egy hónapot kell várnunk, szerencsére a Sony már február 25-én megvillantja az új Xperiákat. 

Hirdetés

Bár az Xperia mobilok népszerűsége óriásit zuhant az elmúlt években, az Xperia XZ4-re ennek ellenére mindenki odafigyel. A következő-generációs csúcskészülékre a Sony egy hivatalos kedvcsinálóban is utalt. Ugyan a nevét nem írta ki, a rendhagyó kijelző utal rá, hogy ezúttal szokatlan dizájnt kapunk. A képernyő ugyanis 21:9-es képaránnyal rendelkezik majd. 

Apró érdekesség, hogy a 21:9-es képarányú mobilok piacán nem a Sony Xperia XZ4, valamint az Xperia 10 és Xperia 10 Plus lesznek az elsők. A legelső 21:9-es telefon az LG Chocolate BL40 volt, még 2009-ben (persze messze nem ilyen minőségű és méretű panellel). 

A Sony nagyot lép ezzel dizájnban, hiszen az Xperia XZ2 Premium még 16:9-es képarányt használ, de az XZ3 már 18:9-es panelt kapott, idén pedig eljutunk a 21:9-ig. A szivárgások alapján a káva azért nem tűnik el teljesen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.