Hirdetés

Rengeteg hibát javít a Samsung legújabb frissítése, érdemes gyorsan letöltened



|

A 72 biztonsági rés között szép számban van magas veszélyességi besorolású, de kritikus problémát is találtak.

Hirdetés

Megérkezett a Samsung telefonok idei első javítócsomagja, mely összesen 72 biztonsági hibát javít ki. Ez önmagában sem kevés, de ha hozzávesszük, hogy a gyártó közlése szerint ebben sok magas veszélyességi besorolású sőt, néhány kritikus biztonsági rés is van, azt kell mondjuk, hogy időszerű volt a javításuk.

Van ezek között olyan is, mely az értesítési szolgáltatásokkal kapcsolatos, amin keresztül akár érzékeny adatokat is megszerezhetnek támadóink. Ezt  a meglehetősen problémás biztonság hibát az Android 11 óta követik már figyelemmel.

A javítócsomag már megjelent, és el is érhető a Galaxy 21, 22 és 23 tulajdonosoknak, de hamarosan érkezik a Galaxy Z Flip 4, 5-re, Galaxy Z Fold 4, 5-re, Galaxy Note 20-ra és az A52 5G-re is. Az SE jelzetű telefonok frissítéséről egyelőre nem érkezett hír.

Hirdetés

Az időszerű biztonsági frissítésnek éppen csak, hogy sikerült megelőznie a - már a küszöbön toporgó Samsug Galaxy S24-es szériát. Nagy várakozás előzi meg a mesterséges intelligenciával felturbózott készülékcsaládot. A január 17-i leleplezés után meglátjuk, hogy mit takar  a cég reklámja, mely szerint "Galaxy AI is coming."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.