Hirdetés

Rengeteg pénzt vernek el az appokban a gyerekek



|

Az Amazon a véletlen vásárlások miatt most 70 millió dollárt fizet vissza a szülőknek.

Hirdetés

A Federal Trade Commission és az Amazon egy éves jogi csatározása után az Amazon most kénytelen 70 millió dollárt visszafizetni az amerikai felhasználóinak. 

Hirdetés

2016. áprilisában egy szövetségi bíróság megállapította, hogy a kereskedőóriás illegálisan számlázott néhány ügyfelének, nem engedélyezett in-app vásárlásokért. 

A bíróság szerint az Amazon 2011. novembere és 2016. májusa között nem biztosított elég információt és védelmet a szülőknek az ellen, hogy a gyerekeik in-app vásárlások formájában költsenek pénzt. 

Az Amazon visszavonta a fellebbezését, ami azt jelenti, hogy rövidesen kénytelen 70 millió dollárt visszafizetni azoknak a szülőknek, akiknek a gyerekei in-app vásárlások formájában költötték el a családi vagyont virtuális érmékre és kiegészítőkre. 

Szerintetek hány éves kortól helyes táblagépet és okostelefont adni egy gyerek kezébe? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.