Hirdetés

Retró kvíz: mennyire emlékszel a Dreamcastre?



|

Senki se feledje, egykor nem csak a Sony, a Nintendo és a Microsoft versengett a konzolpiacon, ott volt még a Sega is.

Hirdetés

Nintendo Entertainment System, az első PlayStation és a Nintendo 64 után most ismét visszautazunk az időben, és egy olyan konzol kapcsán tesszük próbára a tudásotokat, mellyel bizony nem tegnap játszottatok valószínűleg utoljára.

Ezúttal a meglehetősen bumfordi kontrollerrel megáldott Dreamcasten a sor, a Sega konzoljáról fogunk benneteket faggatni az alábbi kérdéssoraban. Persze ha csak nosztalgiázni szeretnétek, abban is tudunk segíteni, hiszen a Chechpoint podcast egyik adásában csak erről a konzolról és annak játékairól van szó, érdemes meghallgatni! 

Hirdetés

Összesen tíz kérdést kaptok, melyeknél négy-négy felkínált válaszlehetőség közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megfejtésre. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között bátran büszkélkedjetek el az elért pontszámotokkal, illetve témaötleteket is nyugodtan dobjatok be!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.