Hirdetés

Retró kvíz: mennyire emlékszel a születésnapos Nintendo 64-re?



|

Ma ünnepli 25. születésnapját a Nintendo 64, mi pedig egy kvízzel emlékezünk meg a konzolról.

Hirdetés

Korábban a Nintendo Entertainment System, és az első PlayStation kapcsán is jelentkeztünk kvízekkel, illetve összeállítottunk egy Nintendo 64-es kérdéssort is. Mivel jeles évfordulót ünnepelhetünk ma, újra elővettünk a 25 évvel ezelőtt debütált Nintendo 64-hez írt kvízünket, alább ezt találjátok meg. Ha eddig nem tettetek vele próbát, akkor itt van rá a remek alkalom!

A Nintendo 64 eladások terén már elmaradt a NES-től és az SNES-től, de ekkor még messze nem volt olyan rossz a helyzet, mint a GameCube idejében. Kiváló játékokat is kipróbálhattunk rajta, ezekről is szó esik az alábbi kvízben.

Hirdetés

Összesen tíz kérdést kaptok, melyeknél négy-négy felkínált válaszlehetőség közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megfejtésre. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között bátran büszkélkedjetek el az elért pontszámotokkal, illetve témaötleteket is nyugodtan dobjatok be, hogy további kvízek is készülhessenek, amelyekkel tesztelhetitek tudásotokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.