Hirdetés

Retró kvíz: mennyire emlékszel a Nintendo Entertainment Systemre?



|

A Nintendo Entertainment System, avagy NES sokunk első játékkonzolja volt. De vajon mennyire emlékszünk még rá?

Hirdetés

Nagyon szerettétek korábbi retró kvízeinket, Commodore 64-gyel, valamint a Windows 95Windows 98 és Windows XP operációs rendszerekkel foglalkoztak, így természetesen éreztük, nem állhatunk meg, érkeznie kell a folytatásnak.

Ezúttal a videojáték-konzolok hőskorába repülünk vissza, a legújabb kérdéssort ugyanis a Nintendo Entertainment Systemmel kapcsolatban állítottuk össze nektek.

Hirdetés

Összesen tíz kérdést kaptok, melyeknél négy-négy felkínált válaszlehetőség közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megfejtésre. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között bátran büszkélkedjetek el az elért pontszámotokkal, illetve témaötleteket is nyugodtan dobjatok be!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.