Hirdetés

Retró kvíz: mennyire emlékszel a Windows 95-re?



|

Sokak életének első jelentős, és hosszú ideig használt operációs rendszere volt a Windows 95, de vajon mennyire emlékszünk még rá?

Hirdetés

A múlt hétvégén úgy vettük észre, szerettétek Commodore 64 kvízünket, így tovább zakatolunk azon a bizonyos retró vonaton, a hardverek után pedig most a szoftverek, egészen pontosan az operációs rendszerek felé vesszük az iránt. 

Mi más is lehetne ilyen csapásmegjelölések után aktuális kvízünk témája, mint a legendás Windows 95. Nem bonyolítottuk túl a feladatot, most is tíz kérdésre kell válaszolnotok, mindegyikük esetében négy felkínált lehetőségből kell ráböknötök az egyetlen egy helyes megfejtésre.

Hirdetés

Miután túlvagytok magán a kvízen, természetesen most is várjuk elért pontszámaitokat lent, a kommentek között, illetve arról is meséljetek bátran, hogy a jövőben milyen retró kvízeket látnátok még szívesen. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.