Hirdetés

Retró kvíz: mennyire emlékszel az első PlayStationre?



|

Immár az ötödik PlayStation konzolt nyúzzák azok, akik sikeresen hozzájutottak egy PS5-höz, de mennyire emlékeztek még a legelsőre?

Hirdetés

Egy hete a Nintendo Entertainment System, vagyis a NES kapcsán készültünk nektek egy kérdéssorral, legújabb retró kvízünkben pedig már a Sony konzolos törekvéseinek első komoly képviselőjéről, a legelső PlayStationről lesz szó.

Biztosan sokan akadnak közöttetek olyanok, akiknek épp a PS1 jelentette a nagy belépést a játékkonzolok világába, és azóta is hűségek maradtatok a Sony konzolcsaládjához. Most lehet bizonyítani, hogy a rajongós megalapozott. 

Hirdetés

Összesen tíz kérdést kaptok, melyeknél négy-négy felkínált válaszlehetőség közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megfejtésre. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között bátran büszkélkedjetek el az elért pontszámotokkal, illetve témaötleteket is nyugodtan dobjatok be, hogy további kvízek is készülhessenek, amelyekkel tesztelhetitek tudásotokat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.