Hirdetés

Retró kvíz: mennyire emlékszel az első Xboxra?



|

A Nintendo, a Sony és a SEGA retró gépei után most a Microsoft első konzolja kapcsán állítottunk össze nektek egy újabb kvízt.

Hirdetés

Nintendo Entertainment System, az első PlayStation, a Nintendo 64, valamint a Dreamcast után ezen a hétvégén a Microsoft legelső, még nemes egyszerűséggel simán csak Xboxnak nevezett konzolja kapcsán adhattok számot tudásotokról.

Egy hosszú, máig tartó történet vette kezdetét akkor, mikor 2001 novemberében megjelent az Xbox. Azt, hogy hol, direkt nem írjuk, hiszen ez lesz az alábbi kérdéssor legelső talánya.

Hirdetés

Összesen tíz kérdést kaptok, melyeknél négy-négy felkínált válaszlehetőség közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megfejtésre. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között bátran büszkélkedjetek el az elért pontszámotokkal, illetve témaötleteket is nyugodtan dobjatok be! A válaszokat, és azt, hogy mások hogyan teljesítettek, frissítés után ellenőrizhetitek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.