Hirdetés

Retró kvíz: mennyire ismeret a 386-os processzorokat?



|

Újabb retró kvízzel jelentkezünk, ezúttal azonban nem egy régi játékkonzol kapcsán faggatunk benneteket.

Hirdetés

Úgy vettük észre, hogy szeretitek próbára tenni magatok a a PC World retró kvízeiben, ezért összeállítottunk egy újabb kérdéssort. Korábban nagyrészt régi idők közkedvelt konzoljairól volt szó, de most más vizekre fogunk evezni. 

Sokunk első számítógépét az i386 hajtotta meg. De vajon mennyre ismerjük tényleg ezt a processzort? Az alábbi kérdések segítségével most erre keressük a választ.

Hirdetés

Tíz kérdést kaptok, melyeknél négy-négy felkínált válaszlehetőség közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megfejtésre. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között bátran büszkélkedjetek el az elért pontszámotokkal, illetve témaötleteket is nyugodtan dobjatok be, hogy további kvízek is készülhessenek, amelyekkel tesztelhetitek tudásotokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.