Hirdetés

Retteghet az Apple és a Samsung a Google Pixel 4 kamerájától



|

Számos mintakép szivárgott ki a bemutató előtt, de a Dual Exposure funkció miatt is aggódhatnak a Google riválisai.

Hirdetés

Eddig is sejtettük, hogy a Google Pixel 4 mobilok kamerája remek lesz, elvégre a széria mindig is a mobilfotózás csúcsát képviselte. A bemutató előtt most pedig hivatalos mintafotók is előkerültek a Google állítólagos prezentációs anyagából, a fotók részletessége és színei pedig egyértelműen Pixel mobilra utalnak. 

Hirdetés

Vannak a kiszivárgott képek között szelfik és éjszakai fotók is, makrófelvételek és tájképek szintén akadnak. Természetesen promóciós mintaképekről van szó, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a Pixel 3 bemutatóján mutogatott mintaképek nagyon közel álltak a valósághoz, vagyis van miért izgatottnak lenni. 

A mobilfotózás terén nem szabad leírni a Samsung Galaxy Note 10+ készüléket (és a kamerarendszer tekintetében igazából azonos Galaxy S10+-t sem), valamint a hardveres csúcsot képviselő Huawei Mate 30 Prót és elődjeit sem. A nagy áttörést mégis az Apple érhetné el a Deep Fusion technológiájával, feltéve, hogy a Google nem szorítja rögtön sarokba. 

A háttérben dolgozó algoritmusok fejlesztése mellett újdonság lesz Google-fronton a Dual Exposure funkció, amit akkor lehet majd bevetni, ha például a nappal szemben fotózunk, és nem akarunk túl világos területeket a fényképen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.