Hirdetés

RGB-s maszkot villantott a Razer a CES 2021-en



|

Temérdek különböző maszkot láttunk már a pandémia kitörése óta, a Razer viszont új szintre akarja emelni a COVID-19 elleni védekezést - legalábbis ami a vizualitást illeti.

Hirdetés

Javában zajlik a CES 2021, folyamatosan érkeznek az izgalmasabbnál izgalmasabb bejelentések, melyek közül a legfontosabbakat természetesen nálunk is olvashatjátok. A Razer N95-ös maszkjai nem biztos, hogy a lehető legfontosabb kategóriába esnek, a Project Hazel viszont egy tekintetben mindenképpen kiemelkedik a védőmaszkok tengeréből: RGB világítás van rajta. 

Gyakorlatilag kijelenthetjük tehát, hogy a Razer feltalálta a gamer maszkot, hiszen azt már hosszú ideje tudjuk, hogy ha valami "gamer", akkor annak bizony világítania is kell, különben semmit sem ér az egész.

Hirdetés

Az N95-ös Project Hazel maszkokra két oldalt, a szűrök köré került be a kör alakú RGB csík. A gyártó egyelőre csak a prototípust mutatta meg a CES-en, de természetesen nem csak küllemével akar hódítani, egészen pontosan "a világ legokosabb maszkjának" nevezték az új megoldást. A maszk egy áttetsző védőréteggel takarja el az arcot, pántjai pedig rugalmas szilikonból készültek. A cserélhető oldalsó szűrők (melyek tetszőlegesen szabályozzák a légmozgást) mellett mindenképp érdemes megemlíteni a belső LED világítást is: ez azt segíti elő, hogy az áttetsző maszk egyik fontos funkciója éjszaka is érvényesülhessen: ebben a maszkban ugyanis látjuk látható a viselő szája, a mimikája, nem takarja el a fél arcot, mint a hagyományos megoldások.

A motyogásnak is búcsút inthetünk, a Project Hazelbe ugyanis mikrofonokat és hangszórókat is szereltek - sőt akár még egy Razer által biztosított alkalmazás is képes lesz közvetíteni a viselő hangját. A maszk tárolódoboza sem épp egy buta darab: nem csak tölteni képes az eszközt, hanem UV-fény segítségével meg is tisztítja azt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.