Hirdetés

RGB-s számítógép-alkatrészekkel rukkolt elő a Razer



|

A perifériáid mellett hamarosan a PC-d áramellátását és hűtését is biztosíthatja az extravagáns gamer márka.

Hirdetés

Már rég nem csupán headseteket, egereket, és billentyűzeteket vehetünk a Razertől, de a PC-alkatrészek esetén egyelőre még nem olyan széles a cég felhozatala. Meglévő gépháza, mini-PC-je, és eGPU megoldása mellé most további, természetesen RGB-világítással díszített alkatrészeket jelentett be.

Hirdetés

Elsőként a gépházunk hűtéséhez szükséges alkatrészeket dobott piacra a Razer, ugyanis már hivatalosan tegnaptól kaphatók a Kunai névre hallgató ventilátorai, amik 120 és 140 mm-es változatban is elkészültek. Ezek a hidrosztatikus csapággyal ellátott légkeverők a gyártó szerint rendkívül csendesek is amellett, hogy nagy teljesítményt nyújtanak.

A Kunai kiváló kiegészítője lesz a Razer PMW Fan Controller, ami, ahogy a neve is mutatja, a ventilátorok működését szabályozza, segítségével egyedi beállításokat adhatunk meg, hogy milyen hőmérsékleti értékek mellett milyen fordulatszámon pörögjenek a hűtőegységek, ezzel elérve a teljesítmény és a halk működés közötti, általunk ideálisnak gondolt egyensúlyt. A vékony eszközre nyolc ventilátort köthetünk rá, és szintén október 21-e óta megrendelhető.

Ezekkel szemben csak a jövőben érkezik, és egyelőre az ára sem ismert a Razer Hanbónak, ami a cég folyadékhűtéses megoldása. Ez szintén rendelkezik Chroma megvilágítással, és 240 milliméteres (kétventilátoros), és 360 milliméteres (háromventilátoros) hűtőkkel bíró kiadásban jelenik majd meg, a Gizmodo értesülései szerint novemberben.

Végül 2022. elején érkezik majd a Razer Katana, ami nem más, mint egy tápegység-család, ami a Min-Liang Tan cégétől megszokott őrült termékjellemzőket villantott. A moduláris, szintén RGB-világítással ellátott tápból választhatunk 750, vagy 1200 wattos változatot, amik Platinum hatékonysági besorolást ígérnek, vagy egy, a legtöbbünk számára abszolút szükségtelen, 1600 wattos, Titanium-hitelesítést kiérdemelt verziót. A csendes működés a Razer Katana esetében is fontos szempont volt, így alacsony terhelés esetén akár teljesen meg is állhat a hűtőventilátora, a Kunai modellekhez hasonlóan.

Nektek mennyire fontos az RGB világítás, hány ilyen alkatrész van a gépetekben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.