Hirdetés

Ritka fantasztikus a hordozható PlayStation konzol, amit egy régi kontrollerből készítettek



|

Épp elég játék fut rajta ahhoz, hogy vágyjunk rá.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy valaki egy NES-es kazettából csinált működő konzolt, úgy, hogy az egyébként kazettaként is használható maradt, itt egy újabb fura szörnyszülött: a hordozható PlayStation, melynek alapjául egy csak Japánban kapható, a Game of Life-fal együtt forgalmazott Takara Roulette kontroller szolgál. 

Alkotója, a Gameboy Doctorként is ismert Hairo Satoh az eredeti tárcsa helyére egy LCD-kijelzőt épített, illetve kiegészítette egy SD-kártya-olvasóval, egy-egy ravasszal, hangerőszabályzó tekerővel, dupla sztereó hangszóróval, és az akkumulátor töltéséhez használatos USB-C csatlakozóval.

Hirdetés

A gépen a Mega Man 8 (Japánban Rockman 8), a Resident Evil Survivor (avagy Biohazard Gun Survivor) és a The Contra Adventure is szépen fut.

Ezt a kreálmányt nyilván nem lehet megvásárolni, és ha készít még kézi konzolt a Sony, valószínűleg nem a retro játékok miatt teszi. Azért örömmel nézegetjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.