Hirdetés

Robert Downey Jr. szivárogtatta ki a OnePlus 8 Pro csúcsmobilt



|

A híres színész kezében látható az új okostelefon, amelynek részletei passzolnak az eddig kiszivárgott információkhoz.

Hirdetés

Mostanra már egyetlen új csúcsmobil sem marad titokban a bemutatóig, megszokhattuk, hogy néha hónapokkal előre minden részletre fény derül. Ha ez nem lenne elég, akkor most a OnePlus marketingjét segítő Robert Downey Jr. kezében láttak meg egy OnePlus 8 Pro csúcsmobilt. Ez egyrészt bizonyítja, hogy ismét együttműködik a híres színész és a OnePlus, másrészt az is beigazolódott, hogy - bár a készülék apró részletei nehezen vehetőek ki - a OnePlus 8 Pro tényleg olyan lesz, mint a kiszivárgott, korábbi, renderelt képeken láthattuk. 

Hirdetés

A képek Sam Jones egyik fotósának köszönhetőek, és az Instagram egyik rajongói profiljába lettek feltöltve. Nem lesifotós lőtte tehát ezeket, reklám céljából készültek, és valaki hibázott, azért kerültek fel. Nem lepődnénk persze meg azon sem, ha szándékos lett volna a dolog, hiszen ha Vasember szivárogtat ki egy mobilt, annak a bejelentésére többen figyelnek majd. 

Max J. információi szerint egyébként a OnePlus 8 széria április 15-én debütál majd, ami szintén egybevág a korábbi jelentésekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.