Hirdetés

ROG gamertelefonnal szorongathatja meg a Razert az ASUS



|

A pletykák szerint az ASUS egy ROG szériás okostelefonnal lépne be a gamermobilok mezőnyébe.

Hirdetés

A pletykák alapján az ASUS arra készül, hogy piacra dobjon egy okostelefont a Republic of Gamers márkaneve alatt. Mostanában trend lett a gamertelefonokból, hiszen a Razer után a Xiaomi és a ZTE is kínál már ilyet. Velük szállna ringbe az ASUS. 

Hirdetés

Az információk alapján a ROG szériás gamertelefonban Qualcomm Snapdragon 845-ös SoC kapna helyet, 8 GB RAM-mal. A tárhelyről nincs információ, de vélhetően 64 vagy 128 GB-os kapacitásról beszélünk. 

Bár a dizájnról sem pletykáltak még, 120 Hz-es kijelzőre lehet számítani, ami a játékokon kívül 60 Hz-en működne az üzemidő növelése érdekében. A készüléken gyárilag Android 8.1 futna. 

Az ASUS számára hatalmas ütőkártyát jelent a Republic of Gamers név ismertsége és népszerűsége. A ROG név 2006 óta van jelen, és a gamerközösségben már jól csengő márka. Mindennek hála az ASUS a Razert is könnyedén megszorongathatja. 

Állítólag a bemutatóra már június 5-9. között, a 2018-as Computexen sor kerülhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.