Hirdetés

Rossz hír a Huawei rajongóinak: később jön a P30



|

Csalódott lesz az, aki az MWC-re várta a Huawei következő csúcskészülékeit. A P30-as széria csak március végén debütál.

Hirdetés

Az idei MWC nagy izgalmakat hoz a mobilpiacon. Február 20-án debütálnak a Galaxy S10 mobilok és elvileg az összehajtható Galaxy Fold is. Február 24-én jön a Nokia 9 PureView 5 hátlapi kamerával, majd érkezik a Sony Xperia XZ4, de lesz meglepetése az Oppónak, elvileg az LG-nek a G8 ThinQ formájában, illetve további gyártóknak is. A OnePlus pedig zárt ajtók mögött mutatja meg, hogyan formálná újra a jövőt. 

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Huawei az MWC-n rántja le a leplet az első összehajtható mobiljáról, de mindenki azt remélte, hogy maximum néhány nap különbséggel a P30 és a P30 Pro csúcsmobilokat is meglátjuk. Sajnos a rajongóknak tovább kell várniuk. 

Hivatalos bejelentés ugyan nem érkezett, de a lengyelországi Huawei megerősítette, hogy a P30-as széria később debütál, konkrétan március végére várhatjuk a Párizsban esedékes hivatalos bemutatót. 

Aki egyébként emlékszik a tavalyi sorozat bemutatójára, azt ez nem érte nagy meglepetésként: a P20 széria is nagyjából március végén debütált. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.