Hirdetés

Rossz hírünk van annak, aki már idén szeretné a saját Tesla Cybertruckját vezetni



|

2021-ben már biztosan nem gördülnek le futurisztikus pickupok a futószalagról.

Hirdetés

Szögletes vonalvezetése szinte mágnesként vonzza a tekintetet, ezért cseppet sem meglepő, hogy nagyot szólt 2019-ben a Tesla Cybertruck bemutatkozása. Ráadásul a monstrum iránti érdeklődés könnyen forintosítható számokban is testet öltött, miután a foglalások száma idén májusban már az egymilliót is meghaladta. Ez darabonként 100 dollárt jelent, ami természetesen lejön az árból, de nem idén, hanem majd csak valamikor 2022-ben.

Legalábbis, ha nem jön közbe további csúszás, akkor jövőre már tényleg beindul a gyártás, mint arra a hivatalos weboldalon oly finoman utalnak, ugyanis a Tesla még mindig nem adott ki hivatalos közleményt, ami várhatóan a cég részvényeinek árfolyamára is hatást fog gyakorolni.

Hirdetés

Persze mindez annak tükrében, hogy a közelmúltban Elon Musk újratervezést, gyártási nehézségeket és az ellátási láncban jelentkező gondokat emlegetett, igazából várható volt. Ráadásul a Tesla CEO-ja már az év elején úgy fogalmazott, hogy idén mindössze néhány megrendelő juthat hozzá ahhoz a járgányhoz, amivel ő már New York utcáin csapatja, a tömegtermelés csak 2022-ben indul be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.