Hirdetés

Rossz hírünk van, ha az iPhone SE 4-re vársz



|

Egyre valószínűbb, hogy még nagyon messze van az Apple új néptelefonjának rajtja.

Hirdetés

Az ár/érték-arányra fókuszáló iPhone SE széria első két generációját még egész nagy lelkesedéssel fogadták a tesztelők és a vásárlók, legalábbis ahhoz képest, hogy mindkét modell egy-egy többéves dizájnt melegített fel az éppen aktuális processzorok bevetésével. A tavaly megjelent harmadik széria azonban a pletykák szerint már nem tudott érvényesülni ezzel a stratégiával, és a kezdetektől fogva gyenge eladásokat produkált. Az állítólagos kudarc tükrében sokan reménykednek abban, hogy az iPhone SE 4-nél már jobban odateszik magukat a cupertinóiak, ám ha így is alakul, még évekre lehetünk ettől.

Korábban ugyanis két neves szivárogtató, Jeff Pu és Ming-Chi Kuo is azt jósolta, hogy 2025-nél előbb nem számítanak a negyedik generációs SE rajtjára, most pedig egy újabb jelentés is erre utal. Ezúttal a Barclays elemzői, Blayne Curtis és Tom O'Mailley közölték a MacRumorson keresztül, hogy habár az SE 2 és az SE 3 között még két év telt el, az SE 4 nem fog megjelenni 2024-ben.

Hirdetés

A szakértők ezt az Apple beszállítói láncának képviselőivel folytatott beszélgetésekre alapozzák, és nem tartják kizártnak, hogy a csúszás összefüggésben áll az almás cég házon belüli 5G modemének fejlesztésével, ami nehézségekbe ütközhetett. A hardver kapcsán Jeff Pu még októberben jelentkezett egy beszámolóval, amelyben azt állította, hogy 2025-nél előbb nem fog elkészülni az 5G-s chip.

Összegezve tehát már három különböző forrás is az iPhone SE 4 2025-ös rajtjára fogad, így jelen állás szerint meglepő lenne, ha már jövőre megkapnánk a népmobilt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.