Hirdetés

Rossz hírünk van, ha már nagyon várod az új iPhone-okat



|

Egy friss előrejelzés szerint nem az Apple eredeti tervei szerint alakul az iPhone 15-modellcsalád rajtja.

Hirdetés

Az Apple-nél régi hagyománya van annak, hogy szeptember közepe táján kerülnek leleplezésre az új iPhone-ok, amelyek aztán néhány nap különbséggel rendelhetővé is válnak a nagyközönség számára. Kivételt képezett ez alól a 2020-as iPhone 12-sorozat, amely a pandémia miatt csak jelentős késéssel (a 12 és a 12 Pro október 23-án, a 12 mini és a 12 Pro Max november 13-án) futott be a polcokra.

A jelek szerint pedig a közelgő iPhone 15-modellcsalád esetében is hasonlóan alakulhat a forgatókönyv, mivel most ugyanaz az elemző jósolja ezt, aki anno az iPhone 12 késését is előre beharangozta.

Hirdetés

Ez pedig nem más, mint a Bank of America (BoA) szakértőjeként dolgozó Wamsi Mohan, akinek legújabb előrejelzéséről a 9to5Mac adott hírt. A beszállítói forrásokból értesülő Mohan úgy tudja, hogy a 2023-as iPhone-ok rajtja esetében akár "néhány hetes" csúszás is előfordulhat, ami az Apple szempontjából azért jönne rosszul, mert ezzel már a következő pénzügyi évhez kellene számolni a készülékek eladásaiból szerzett bevételeket (a cupertinóiaknál szeptembertől szeptemberig tart egy üzleti év).

A jelentésből sajnos nem derül ki, hogy mi állhat az iPhone 15-sorozat késésének hátterében, de mivel a BoA elemzője egyszer már betalált egy ilyen jóslattal, érdemes lehet továbbra is figyelemmel kísérni az ezzel kapcsolatos pletykákat. Egyéb forrás eddig nem erősítette meg az értesülést, de nem Mohan az egyetlen, aki kapcsolatokkal bír az Apple beszállítói hálózatában, így ha az információ helytálló, jó eséllyel mások is visszaigazolják majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.