Hirdetés

Rosszul sikerült a Google okostelefonok februári frissítése



|

Túlmelegedésre és akkumulátoros problémákra panaszkodnak a Pixel 2 és a Pixel 2 XL készülékek tulajdonosai.

Hirdetés

Sokszor halljuk panaszként, hogy egyes gyártók csúcskészülékei csak nagyon lassan frissülnek, míg az Apple iPhone-ok és a Google Pixelek mindig naprakészek. Az elmúlt év során azonban többször bebizonyosodott, hogy a legújabb rendszerekkel sem felhőtlenek a mindennapok. 

Hirdetés

A Google Pixel 2 és Pixel 2 XL januári, Android 8.1-es frissítése például ellehetetlenítette a zárolt kijelzőn a fölfelé simítást, így nem lehetett megadni a PIN-kódot. A februári csomagba is jutott néhány kellemetlen hiba. 

A Redditen és a pixeles közösségi fórumon egyre szaporodnak azok a panaszok, amelyek szerint a februári frissítés óta a Pixel 2 és a Pixel 2 XL túlmelegszik. Többen megrövidült üzemidőre is panaszkodnak

Volt olyan, akinek a Pixel 2-je 45 Celsius-fokig melegedett fel, miközben a bekapcsolt kijelzős üzemideje 30 százalékkal csökkent. A jelenségre a gyári visszaállítás nincs hatással. 

Mindez a sokadik apró kellemetlenség, ami a legújabb Pixel eszközök tulajdonosait érinti. Aki pórul járt, annak meg kell várnia, amíg a Google előáll a javítással. Egyelőre nem tudni, hogy a mérnökök tudnak-e a problémákról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.