Hirdetés

Rövidesen beavatkozás nélkül is elvezetik magukat a Teslák



|

Néhány tulajdonos hamarosan tesztelheti a Full Self Driving módot, ezzel majdnem beavatkozás nélkül elvezetik magukat a Tesla autók.

Hirdetés

Több késés után a Tesla hamarosan elindítja az úgynevezett Full Self Driving mód frissítését, amit első körben néhány tulajdonos kap meg, Elon Musk szerint profi és óvatos sofőrök.

A bétát október 20-án teszik elérhetővé számukra, és általános megoldásként az a cél, hogy egyáltalán ne kelljen beavatkozniuk a sofőröknek, az autók önjáró módban, maguktól tudjanak közlekedni. Musk szerint ez hatalmas lépés lesz, mert alapjaiban írják újra a rendszert, nem csak frissítik egy kicsit. 

Hirdetés

Az elmúlt években Musk egyébként sokat foglalkozott az FSD móddal, a jövőbe való befektetésnek nevezte, amiért mindenki odáig lesz, ha a hatóságok engedélyezik a sofőr nélküli autókat. Hiába olyan optimista azonban Musk, eddig erre nem sok biztató jel van. 

Musk a mostani bétától azt reméli, hogy alig vagy egyáltalán nem kell majd beavatkozni, és a sofőröknek elég lesz a kormányt fogva figyelni, hogy mit csinál az autó. Az FSD felára 8000 dollár jelenleg, de egyelőre csak vezetést segítő funkciókat kínál inkább (autópályán vezet, sávot vált, parkol, előjön a parkolóból). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.