Hirdetés

Rövidesen hivatalosan is bemutatkozik a OnePlus 9



|

Nagyon úgy tűnik, hogy megvan, mikor érkeznek meg a OnePlus legújabb készülékei.

Hirdetés

Egy ideje már lehet számítani arra, hogy a OnePlus hivatalosan is lerántja a leplet a 9-es szériába tartozó mobiljairól, köszönhetően a korábban kiszivárgott információknak, ráadásul a Pro változatot elvileg már láthattuk is.

A pletykákon felül azonban nem rendelkeztünk túl sok hivatalos információval az új mobilokat illetően, ám nemrég végre megtört a csend, a jövő héten pedig fontos bejelentésre számíthatunk.

Hirdetés

Eddig is elég valószínűnek tűnt, hogy tavasszal érkezik meg a OnePlus 9 széria, de most már szinte teljesen biztos, hogy így is lesz, ugyanis maga a vállalat alapítója és CEO-ja, Pete Lau tweetelt arról, hogy március 8-án valami nagy bejelentésre számíthatunk. Az tűnik a legesélyesebbnek, hogy a OnePlus ekkor fogja a világ elé tárni vadonatúj androidos mobiljait, szóval mindenképp érdemes lesz jövő hét hétfőn figyelemmel követni az eseményeket.

Időközben pedig a jelek szerint az OxygenUpdater azt is elárulta, milyen színekben lesznek kaphatóak az új mobilok. Az infók alapján a sima OnePlus 9 Astral Black, Arctic Sky, Winter Mist, Gloss Black és Gloss Gradient Purple változatokban lesz elérhető, de elvileg nem minden szolgáltatónál lesz ugyanaz a kínálat. A OnePlus 9 Pro pedig Stellar Black, Forest Green, Morning Mist színekben kapható majd, de ennél a készüléknél is megeshet, hogy egy szolgáltatónál nem érhető el az összes variáns.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.