Hirdetés

Rövidesen itt a végleges Android P



|

Megérkezett a rendszer utolsó bétája, nagyjából egy hónap múlva megjelenik a végleges kiadás is.

Hirdetés

A Google kiadta az Android P negyedik, és egyben ötödik bétáját. Ami egyben az ötödik fejlesztői előzetes is. Az Android P számos új funkciót hoz magával, támogatja a képernyőbe belógó szenzorsávokat, több kamerát, illetve a gesztusalapú navigációt is. 

Hirdetés

Elvileg az utolsó béta a végleges rendszerhez hasonlóan viselkedik, vagyis az Android P már nem változik sokat a megjelenéséig. 

A Google Pixel készülékeire azonnal tölthető lett a csomag, de heteken belül a Sony, a Nokia, az Oppo, a Xiaomi, a Vivo és az Essential kompatibilis készülékei is megkapják a rendszert. 

A Google továbbra sem árulta el, hogy mit takar a P betű vagy pontosan mikor érkezik a végleges Android P. Az eddigi menetrend alapján viszont augusztus végéig biztosan megjelenik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.