Hirdetés

Rövidesen megjelenik az Android O, itt az utolsó béta



|

Megjelent a negyedik fejlesztői előzetes, egy hónapon belül pedig befut a végleges Android O is.

Hirdetés

Sokan izgatottak az Android O miatt, amelynek most befutott a negyedik fejlesztői előzetese, amely egyben az utolsó béta is. Egy hónapon belül megérkezik az Android O végleges, stabil kiadása. 

Hirdetés

Az Android 8.0 negyedik fejlesztői előzetese majdnem megfelel az Android O végleges kiadásának. Komoly módosítások nincsenek a harmadik előzeteshez képest, de persze a háttérben rengeteg hibajavítást és optimalizációt végeztek. 

A fejlesztők immáron úgy tesztelhetik az appjaikat és az Android O új funkcióit, mintha a végleges rendszert használnák. Ennek keretében tesztelhetőek az app ikonok értesítési rétegei, a felugró értesítési ablakok és a kép-a-képben mód is. 

Az Android O utolsó bétája a Pixel, Pixel XL, Pixel C, Nexus 6P, Nexus 5X és Nexus Player készülékekre telepíthető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.