Hirdetés

Rozéaranyban is vihető a Huawei Matebook X Pro laptop



|

Kínában már most vihető a Huawei Matebook X Pro laptop rozéarany változata, ami kiváló lehet azoknak, akik nagyszerű, de különleges notebookot keresnek.

Hirdetés

A média és a tesztelők nagyszerűen fogadták a Huawei Matebook X Pro (2019) laptopját, amely Kínában immáron rozéarany színben is elérhető. Az árnyalat hivatalosan Pink Gold néven fut. Ezzel a mélyszürke és a holdezüst változatokat egészíti ki a kínálatban a gyártó. A cél állítólag az, hogy immáron a női ügyvezetőket és úgy egyébként a rozéarany szín szerelmeseit is elcsábítsák. 

Hirdetés

A Huawei a hazai piacán versenyképes, 1320 dollárnak megfelelő árazással kínálja a notebookot, amibe ennyiért nyolcadik-generációs, 4-magos Core i5-ös CPU, 8 GB DDR4-es RAM és 512 GB-os SSD kerül. A Matebook X Pro előnye a normál Matebook 13-mal szemben a dedikált NVIDIA GeForce MX250-es grafikus vezérlés, ami bár előnyt jelent, teljesítményben azért nem sokkal több, mint egy MX150. 

Szintén fejlődést jelent a laptopnál a gyakorlatilag kávamentesnek mondott, 3:2 képarányú, 3000 x 2000-es felbontású, 13,9 hüvelykes LTPS kijelző. A gép pedig hibrid passzív hűtést és aktív hűtést is használ a zajszint minimalizálására, bár vannak, akik panaszkodnak, hogy az egyedi Shark Fin ventilátorok ellenére terhelés alatt melegszik a laptop. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.