Hirdetés

Rusnya volt az iPhone korai prototípusa



|

Előkerült két prototípus a fiókból - az iPhone eleinte meglehetősen csúnya volt.

Hirdetés

Miközben az eredeti iPhone érkezését az okostelefonos őrület kiindulópontjának tartják, és megérkeztünk a tizedik évfordulóhoz, addig fix pont volt az elmúlt években, hogy az iPhone az aktuális kínálat egyik legszebb okostelefonját jelenti (még ha az elmúlt években alig változott is valamit). 

Hirdetés

Ez azonban nem volt mindig így, mint azt két korai prototípus fotója mutatja. Az eszközök Ken Kocienda tulajdonában vannak, aki az eredeti iPhone képernyőbillentyűzetén dolgozott. Akkor persze még nem számított, hogy mennyire csúnya a készülék, a lényeg az volt, hogy egy olyan virtuális billentyűzetet alkossanak, ami megváltoztatja a következő éveket. 

Ken Kocienda még 16 év elteltével is az Apple-nél van, ezeket a prototípusokat pedig a fiókjában tartotta

Wallabyk néven emlegették ezeket a cégen belül, bár azt senki sem tudta, hogy miért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.