Hirdetés

Ryan Reynoldsszal vágott vissza a Peloton a Szex és New Yorknak



|

A népszerű színész is azt szeretné, hogy tudjuk: a bicikli és a kardió nem öl.

Hirdetés

A közelmúltban debütált a Szex és New York új felvonása, az És egyszer csak..., ami itthon az HBO GO kínálatában található meg. Egyelőre még csak az első néhány részt tették közzé, eseményekből azonban így sincs hiány - az okos fitneszgépekkel foglalkozó Peloton kiemelt szerepet kapott az első részben, de ennek nem örülnek a cégnél.

A negatív reklám azonnal megmutatkozott a sportszergyártó eladásain, ami miatt már magyarázkodniuk is kellett, mostanra azonban úgy tűnik, hogy rájöttek, hogyan kovácsolhatnak a helyzetből hatalmas előnyt maguknak. Innentől a folytatás némileg spoileres lesz.

Hirdetés

A reklámban Chris Noth-ot láthatjuk, ahogy épp a sorozatban az edzőjét alakító Jess Kinggel beszélget, magát kényelembe helyezve a kanapén. A hölgy megdicséri a színészt, hogy milyen jól néz ki, mire ő megállapítja: jól is érzi magát, majd megkérdezi Kingget, hogy nincs-e kedve még egy kört tekerni a Peloton bicikliken.

Reynolds az egészben narrátorként vesz részt és ugyan a szurkálódása angolul fekszik igazán, azért magyarul is érthető. Az új sorozat eredeti címe "And Just Like That...", a színész ezért ezzel is kezdi a monológját, majd felsorolja, hogy valójában milyen sok pozitív hatása van az ilyesfajta edzésnek az egészségünkre. A végén pedig megjegyzi, Noth bizony él és virul, nem végzett vele a Peloton biciklije.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.