Hirdetés

S Tollal jöhet a Samsung Galaxy Tab A Plus táblagép



|

8 hüvelykes kijelzőt kaphat a középkategóriás, S Tollat is támogató új Samsung tablet, amely Galaxy Tab A Plus 2019 néven kerülhet forgalomba.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a Samsung frissíteni szándékozik a középkategóriás táblagépeinek a kínálatát, a Galaxy A széria keretében. Az új modell 8 hüvelykes kijelzőt, nyomásérzékeny digitális tollat és opcionálisan LTE-támogatást is kaphat. 

Hirdetés

A csak WiFi-s és az LTE-képes Samsung SM-P200-ról és SM-P205-ről már hónapok óta vannak szivárgások. A Tablet Monkeys most azonban azt mondja, hogy ezek a táblagépek Galaxy Tab A Plus 2019 néven kerülnek majd a boltok polcaira, és így a 8 hüvelykes táblagépek 4 év után nagy frissítést jelentenek majd. 

Állítólag a 8 hüvelykes képernyő 1920 x 1200-as felbontást használ majd. Alatta a Samsung 8-magos Exynos 7885 lapkája kap helyet, 3 GB RAM-mal, 32 GB tárhellyel és microSD-foglalattal. A specifikációk egyértelműen a középkategóriára utalnak, tehát a prémiumot képviselő táblagépeknél mindenképpen olcsóbbak lesznek az újdonságok. Elvileg 4200 mAh-s akku, USB-C port, 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 5.0, 8 és 5 megapixeles kamerák kerülnek a készülékekbe, Android 9 Pie rendszerrel. Az új modellek 8,9 milliméter vastagok és 325 grammosak lesznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.