Hirdetés

Saját jelszókezelőn dolgozik a Dropbox



|

Korai hozzáféréssel került fel a Google Play Áruház kínálatába a Dropbox Passwords jelszókezelő app.

Hirdetés

A Dropbox különösebb hírverés nélkül egy új alkalmazást vitt fel a Google Play Áruház kínálatába, ez lett a Dropbox Passwords app. A hivatalos leírás szerint ez egy jelszókezelő, amit kizárólag egy Dropbox-ügyfelek tesztelhetnek, béta formában, meghívásos alapon, előzetes hozzáféréssel. A képek és a leírás alapján egy elég alap jelszókezelővel van dolgunk, persze új fiókokhoz ez is tud új jelszavakat generálni, illetve a jelszavak szinkronizálása is megoldott az eszközök között. 

Hirdetés

A titkosítás adott, és elvileg egy-gombnyomásos bejelentkezésre is lesz mód. Bár elsőre úgy tűnik, hogy az appot bárki letölthető, az előzetes hozzáférés miatt csak akkor tud valaki bejelentkezni, ha meghívták, és ezzel egyszerre Dropbox Plus-ügyfél is. 

A gyakorlatban még nem sokan látták az appot működni, az viszont egyértelmű, hogy a Dropbox úgy döntött, saját jelszókezelőt akar. Megfelelő kivitelezés esetén akár fájhat is a LastPass fejlesztőinek a feje. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.