Hirdetés

Saját márkás, prémium okostelefonokat dobna piacra a Qualcomm



|

Állítólag az ASUS segít majd a Qualcommnak a Snapdragon márkájú okostelefonok gyártásában és forgalmazásában.

Hirdetés

A DigiTimes forrásai szerint a Qualcomm azt tervezi, hogy saját márkás, prémium Snapdragon okostelefonokkal lép be a mobilpiacra. Állítólag az ASUS gyártja és forgalmazza majd partnerként a készülékeket, méghozzá világszerte.

A Qualcomm a pletykák szerint azért döntött így, hogy mindenkinek megmutassa, milyen is az ultraprémium használati élmény Androidon. Ezért egy saját maga által tervezett, Qualcomm chipes szupermobilt raknak majd össze, amelynek a gyártását az ASUS-ra bízzák - legalábbis ez a nagy álom, amelyet egyelőre nem erősítettek meg.

Hirdetés

Minden bizonnyal a Snapdragon 875-re épít a készülék, elvégre a következő csúcslapka már december elején bemutatkozik. A szakértők arra tippeknek, hogy a Microsoft Surface termékcsaládját veheti alapul mintának a Qualcomm. 

Az ASUS bár nem túl népszerű, de régi és megbízható név az androidos okostelefonok világában, mostanában leginkább a ROG Phone gamermobiljai miatt emlegetik.

A gyártással tehát nem lesz gond, ellen érdekes az együttműködés, elvégre a Snapdragon szupermobil a ROG Phone 3 és a ZenFone 7 Pro ellenfele is lesz. Kis szerencsével december 1-jén a Snapdragon Tech Summit alkalmából már az új Qualcomm okostelefonok is bemutatkozhat a Snapdragon 875 SoC mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.