Hirdetés

Saját márkás tévéket dob piacra az Amazon



|

Az egyik típus már októberben elérhető lehet, ha megoldódnak a logisztikai nehézségek.

Hirdetés

Hamarosan már Amazon márkájú tévékkel is találkozhatunk majd, legalábbis ezt állítja az Insider beszámolója, amiben arról írnak, hogy a cég a belsős mérnökök által készített verzión túl a TCL-lel is leszerződött, akik a saját készülékeiket fogják Amazon márkajelzéssel gyártani.

Állítólag már két éve dolgozik az Amazon a projekten, ami annak fényében nem is meglepő, hogy a cég egyébként is folyamatosan bővíti a kínálatát, a Basics termékcsaládban lassan bármit megtalálnak a vásárlók.

Hirdetés

A világ egyik leggazdagabb embere, Jeff Bezos által alapított vállalat már árul saját tévét, az azonban csak Indiában kapható. Ezek az új, hivatalosan még be sem jelentett készülékek először az amerikai vásárlóközönséghez jutnak el, és feltételezhetően a hazai sikerességük alapján döntik majd el, hogy elkezdik-e a forgalmazást Európában is.

A TCL gyártásában készülő modellek már októberben befuthatnak és ugyan az árazással kapcsolatban még nincs információ, a tévék várható méretét 55 és 75 inch közé teszik.

Az cég célja egyértelmű: azt szeretnék, ha a nézők Amazon tévén néznék az Amazon műsorokat egy Amazon Prime-előfizetéssel. Az már más kérdés, hogy jó ötlet-e egy újabb hozzájuk köthető elektronikát beengedni az otthonunkba, annak fényében, hogy mennyi adatkezelési és egyéb botrányuk volt már.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.