Hirdetés

Saját okoskijelzővel újít a Google



|

Állítólag még az idei évben piacra dobja a saját, Google Assistant-alapú okoskijelzőjét az óriás.

Hirdetés

Jelenleg sokan remélik azt, hogy az okoskijelzők lesznek a következő okoshangszórók, vagyis azok a termékek, amelyekért megőrülnek majd az emberek. A Google idén jelentette be, hogy a Google Assistant az okoskijelzőket is képes lesz kiszolgálni. 

Hirdetés

A Lenovo és a JBL már a nyáron elkezdte fogadni a rendeléseket a saját, Google Assistant-alapú megoldásukra, de hamarosan további modellek is megjelennek a piacon. A Google saját okoskijelzőről eddig nem beszélt. 

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem is lesz ilyen. A Nikkei értesülései szerint a Google saját okoskijelzőt dob majd piacra, valamikor az ünnepek előtt. Ez lenne az Amazon Echo Show és Echo Spot, valamint a Lenovo Smart Display és a JBL Link View ellenfele. 

Természetesen a konkrétumok bármikor változhatnak, de ha a szivárgások hitelesek, akkor a Google a Pegatron segítségével készíti az okoskijelzőjét, amelyből idén 3 milliót adna el. 

A készülék tudásáról, külsejéről és részleteiről egyelőre nincs hír. Minden bizonnyal hangalapú vezérlésre építene az újdonság, amely tudna zenélni, kérdésekre válaszolni és az okosotthonba épített eszközöket vezérelni. A kijelzőnek hála vizuális információkat is kapnának a felhasználók, vagyis térképeket, recepteket vagy híreket, YouTube-videókat. A videohívások lebonyolítása is sokkal praktikusabb lenne egy ilyen eszközzel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.