Hirdetés

Saját robottaxit adna a Model 3-tulajdonosok kezébe a Tesla



|

Elon Musk végre elárulta, hogy miért építettek be egy rejtélyes kamerát a Model 3 autók utasterébe.

Hirdetés

A Tesla Model 3-ban van egy rejtélyes kamera a visszapillantónál. Ez továbbra is inaktív, azonban mindeddig senki sem tudta, hogy egyáltalán miért van ott. A LivingTesla a Twitteren nemrég számonkérte Elon Musk ügyvezetőt, aki aztán véget vetett a találgatásoknak. 

Hirdetés

A Tesla autonóm flottájáról többször beszélt már Musk. Ez a gyártó elektromos járműveit használja majd, a beépített robotpilóta rendszerekkel. A tulajdonosok úgy szerezhetnek plusz jövedelmet, hogy megengedik a Teslájuknak, hogy utasokat szállítson. Musk szerint ez a technológia már úton van. 

Az autótulajdonosoknak pedig nem kell majd költeniük a járművükre. A kamera pedig azért van ott, hogy megfigyelje az utasokat. Amint pedig aktiválják a belső kamerát, egy beállítás segítségével ki is lehet majd azt kapcsolni. 

Korábbi spekulációk szerint a robotpilóta monitorozta volna a sofőr éberségét és figyelmét. Most kiderült, hogy ez nem így lesz. Annyit ugyanakkor hozzátett Musk, hogy a belső kamera képes segíteni a külső kamerákat. 

A robotpilóta legutóbbi frissítése egyébként már lehetővé teszi, hogy a sofőr engedélye nélkül váltson sávot egy Tesla (magától). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.