Hirdetés

Jól ismert funkcióval bővülhet a jövőben a WhatsApp



|

Úgy tűnik, hogy hamarosan saját szavazásokat indíthatnak a Meta alkalmazásának felhasználói.

Hirdetés

2009-es debütálása óta sok változáson ment keresztül a WhatsApp, ami időközben Zuckerbergékhez került, és már közel sem csak arra alkalmas, hogy szimpla szöveges üzeneteket küldjünk rajta keresztül ismerőseinknek. A sok bővítés ellenére azért még így is vannak hiányzó apróságok, de lehetséges, hogy a közeljövőben törlesztenek a fejlesztők, és kapunk egy jópofa új lehetőséget.

A WhatsApp körüli hírekkel foglalkozó WABetaInfo számolt be arról, hogy az alkalmazás iOS-es bétájának friss, 22.6.0.70-es verziójában egy olyan funkció nyomait találhatjuk meg, amellyel a későbbiekben esetleg szavazásokat indíthatunk a csoportbeszélgetéseinkben. A dolog elvileg a jól megszokott módon működik, tehát fel kell tennünk egy kérdést, aztán valószínűleg megadhatunk válaszlehetőségeket a többiek számára.

Hirdetés

A híroldal szerint csak az adott csoport tagjai láthatják a szavazást és az eredményt, ami logikus döntésnek tűnik. Kaptunk egy screenshotot is, ami bizonyítja a funkció létezését. Habár a felfedezést iOS-en tették, esélyes, hogy Androidon is elérhető lesz a szavazósdi, feltéve persze, ha tényleg készül ilyesmivel a WhatsApp csapata.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.