Hirdetés

Samsung: a mobilod hasznos, de néha nem árt letenned



|

A Galaxy Note 8-ra már elérhető a Thrive app, ami segít, hogy a mobil kijelzőjén túl az életünk fontos dolgaira is koncentrálhassunk.

Hirdetés

Az elmúlt egy-két év során egyre több kutató és szakember kezdte el hangoztatni, hogy mekkora problémává vált a mobilfüggőség, ami a gyerekek mellett a felnőtteket is érinti. 

Hirdetés

Természetesen a Samsung is azt szeretné, ha mindenki csak egészséges mértékben merülne el az okostelefonjában: éppen ezért bemutatott egy ingyenes appot a Galaxy Note 8-hoz, ami segít kereteket szabni a normális használat érdekében. 

A Thrive app lehetővé teszi, hogy blokkoljuk meghatározott időre az összes értesítésünket, hívásunkat, üzenetünket. Ezt bármikor megtehetjük, amikor úgy érezzük, hogy ideje mobil nélkül lennünk, és feltöltődnünk. 

Az app automatikus válaszok elküldésére is képes, vagyis tudathatjuk a hívó vagy üzenetküldő felekkel, hogy mobilmentes órákat tartunk. Természetesen van VIP-lista is: az ezen szereplő emberek bármikor elérhetnek minket. Az App Control funkció eközben abban segít, hogy korlátozhassuk a meghatározott appokban eltöltött maximális időt - vagyis ne Facebookozzunk vagy Instagramozzunk egész délután. 

A Galaxy Note 8 készülékek tulajdonosai már elérhetik az appot a Galaxy App Store-on keresztül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.