Hirdetés

Saját BB-8 robotot akarsz? Itt a Samsung Ballie, és még gurul is



|

A Samsung új, guruló robotja állítólag járőrözésre is használható otthoni környezetben.

Hirdetés

A Samsung sok érdekes technológiát visz minden évben a CES-re, az idei egyik nagy meglepetést Ballie nevű, guruló robotja okozta, ami követi gazdáját. Aki tehát saját BB-8 robotot akart, az most megkapja, gyakorlatilag egy kisebb labda méretében. A Samsung szerint a robot használható otthoni járőrözésre, miközben a kamera illetéktelen behatolók után kutat. Emellett a különleges pillanatokat is le tudja fotózni, például azt, ha egy családtag az éjszaka közepén meglepődik, mikor a robot a fürdőszobába követi őt... 

Hirdetés

A Samsung szerint Ballie jól beválna fitnesz-asszisztensként, ugyanis folyamatosan tud minket kergetni. Emellett számos - nyilván a cég által gyártott -  okoseszközzel is képes kommunikálni. Azt sajnos nem tudni, hogy pontosan mennyibe kerül majd és mikor lehet hozzájutni, de az biztos, hogy sokak látványos unaloműzője lehet az apró robot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.