Hirdetés

Hamarosan mindenhol hódíthat a Samsung elforgatható tévéje



|

A CES-en kiderült, hogy globálisan is a piacra dobja az elforgatható Sero TV-t a Samsung.

Hirdetés

A Samsung tavaly áprilisban mutatta be az elforgatható kijelző Sero TV-t. A panel a szokásos fekvő mód mellett állított helyzetben is használható. Nem titkoltan a mobilfüggő, fiatalabb korosztálynak akarnak kedvezni, akik az Instagramon, a YouTube-on, a TikTokon és a Snapchaten élik az életüket. Dél-Koreában meg is jelent májusban a tévé, 1630 dollárnak megfelelő összegért. 

Hirdetés

Az idei CES-en kiderült, hogy a formabontó tévé a nyugati piacokra is eljut, globálisan több régióban is elérhetővé válik idén. A mobilozós generációnak tervezték, így a mobilt NFC-n át gyorsan a tévére is köti, és bármit enged tükrözni, amit mobilon nézegetnénk. A Galaxy mobilok tájolásához eleve automatikusan igazodik. 

A Sero hagyományos tévének is jó persze, a 43 hüvelykes panel mellé 4.1-csatornás, 60 wattos hangszórók járnak, és Bixby-támogatás is van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.