Hirdetés

Úgy néz ki, hogy az Exynos 990 valójában az Exynos 9830



|

Egy átmeneti kavarodás után kiderült, hogy az Exynos 990 valójában az Exynos 9830, és ez a lapka kerül a Galaxy S11 mobilokba.

Hirdetés

A Samsung a múlt hónapban mutatta be az Exynos 990-es lapkáját. Ezután rengeteg találgatás kapott szárnyra arról, hogy vajon a jövő évi Galaxy S11 csúcsmobilok lelke lesz a chip vagy esetleg a Galaxy A szériában veti be a gyártó. 

Hirdetés

Többen azt feltételezték, hogy ez a Galaxy A szériába kerül, és a Galaxy S11-be az Exynos 9830-at építi a Samsung. Kiderült azonban, hogy a kettő tulajdonképpen ugyanaz. A Samsung hivatalos weboldala árulta el ezt el, az Exynos 990 modellszáma ugyanis az, hogy S5E9830. 

Az Exynos 990 7 nm-es EUV gyártástechnológiával készül, ARM Cortex-A76 és Cortex-A55 magokat használ, a nehéz feladatokért a Samsung Mongoose 5 magjai felelnek.

A grafikát a Mali-G77 intézi, az UFS 3.0 és az LPDDR5 RAM is támogatottak. A hátsó kamera 108 megapixeles lehet, és a 8K@30fps videofelvétel is támogatott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.