Hirdetés

Felugró kamerás mobilon dolgozhat a Samsung



|

Bár egyre kevésbé divat a felugró szelfikamera, úgy fest, hogy legalább egy ilyennel szerelt mobilt azért a Samsung is fontolgat.

Hirdetés

Tavaly nagy verseny volt a mobilgyártók között a keret nélküli kijelzők világában. Bár sokan próbálkoztak felugró szelfikamerával, mostanra ezek elkezdtek kikopni, a fúrt kamera mégis jobbnak bizonyulhat, mint a mozgó alkatrész, ami egy ilyen termékben egyszerűen nem szerencsés a szakértők szerint. A Samsung már tavaly is inkább a fúrt kamerát választotta, azonban a jelek szerint gondolkozik olyan mobilban is, amibe valami más kerül. Volt már példa erre a Galaxy A szériában, most pedig ismét egy rendhagyó változat jöhet.  

Hirdetés

A részletek egyelőre ismeretlenek, de a kiszivárgott képek egyértelműen jelzik, hogy egy olcsó mobilról van szó, amibe még régi típusú ujjlenyomat-olvasó került, és a hátsó kamerák sem a mai dizájnt kapták. Vagyis nem arról van szó, hogy a Samsung leszámolna a fúrt kamerákkal a felugró modulok javára, egyszerűen csak egy olcsó készülékről, aminél a hangsúly a 6,5 hüvelykes kijelzőn lesz. 

A Samsung ennek megfelelően továbbra is a Galaxy A szériában kísérletezhet a szokatlanabb megoldásokkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.