Hirdetés

Fúrt szelfikamerával jöhet a belépőszintű Samsung Galaxy A11



|

Felbukkant egy renderelt kép, amely alapján már az olcsó Galaxy A11 is menő külsőt kap fúrt szelfikamerával.

Hirdetés

Ishan Agarwal, a 91Mobiles és az Android Headlines jóvoltából sok érdekességet derült ki mostanában a Samsung Galaxy A10 utódjáról, a belépőszintű Galaxy A11 okostelefonról. Ebbe 4000 mAh-s akkumulátor kerülhet, 6,4 hüvelykes kijelzővel, 3 GB RAM-mal, akár 128 GB tárhellyel, Exynos 7 szériás chippel. Mindezt egy trendi külső alá rejtik, ugyanis már a belépőszinten is megjelenik a fúrt szelfikamera, ami látványos megjelenést biztosít az eszköznek. 

Hirdetés

A HD+ felbontású képernyőbe fúrt előlapi kamera állítólag 8 megapixeles lesz. A hátlapra három kamera kerülhet, a fő szenzor 13 megapixelesnek ígérkezik. Maga a hátlap pedig polikarbonátból készül, és ide helyezik el az ujjlenyomat-olvasót is. 

Árakról és a megjelenés várható időpontjáról még nincs hír, de valószínűleg globális modellnek szánják a Galaxy A11-et, ami ilyen specifikációk és külső mellett akár a legnépszerűbb belépőszintű okostelefonná is válhat 2020-ban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.